gifs/hägercare2 30aar2Här finnes Häger :

batteriexperten


hörsam


kjell
...här är en kort presentation av Häger :Häger är ett av de äldsta telefonmärkena på den skandinaviska marknaden och har alltid jobbat för att skaffa vanliga människor bra teleprodukter till vettiga priser. Huvudkontoret ligger i soliga Halmstad på västkusten. Tillverkningen sker i Fjärran Östern och ombesörjs av vårt kontor i Hong Kong. Tack vare det kan vi vara mycket priseffektiva.

Hägers Telehistoria

Häger 1 var den första och enda telefon som blev godkänd när svenska Televerket släppte monopolet på telefoner. Detta hände 1 oktober 1985. Därefter kom en 10 minnesvariant av samma telefon - Häger 10. Knapptelefoner med minne - det var fantastiskt på den tiden!

1986 kom Häger med bordstelefoner och klockradiotelefoner.

1988 blev telefoner i udda former trendigt. Kända Hägermodeller från tiden var Banan, Tomat och Hamburgare. De har numera samlarvärde. (Snälla, fråga oss inte efter dem - de är ohjälpligt slut i lagret!)

1989 införde Televerket DTMF-systemet (tonsignalering istället för pulsval) och Häger Junior blev den första telefon, utanför Telia, som hade tonval.

När nummervisning blev aktuellt 1996 var Häger en av de första som hade både telefoner och nummervisare.

Sedan 1999 har Häger arbetat målmedvetet tillsammans med hörselvården i Sverige för att ta fram produkter som tillfredställer de behov som finns bland hörselskadade och döva vuxna.

Sedan starten har Häger haft en rad modeller som rönt uppskattning både i TV-program och varit framgångsrika i kampanjer hos svenska kunder som Claes Ohlson, Hörsam, Kjell&Co, LIC, Telia, ICA, KF, OK, Ellos, Josefsson, Hobbex, Expert, Åhlens med flera.

Med vårt aktuella sortiment fortsätter vi i vår strävan att ha prisvärda modeller som kan ge den svenska telekonsumenten goda telefoner till priser som varje familj har råd att köpa.


hgr89long